Slike satova koji mi se sviđaju

Odlican i zanimljiv Oris,inace,Oris je jako zanimljiv i kao brend,hvaljen po odnosu ulozeno/dobijeno.

Delim mišljenje sa tobom Nenade.

Oris je jedan od meni omiljenih brendova, kada je reč o Diver modelima.

Imaju odlično izbalansiran odnos kvalitet-cena i veliki izbor modela koji zadovoljavaju razne afinitete potencijalnih kupaca.

U svakom slučaju bih voleo bar jedan u svojoj kolekciji.:D

Diveri su im super,ali ja trenutno merkam pilote.
2fc3dda40be8007b1b589a7c6d2f7fd1.png

Probao sam dve top Alpine u Becu,dobri satovi,nema sta.Zavrsna obrada,dizajn,osecaj na ruci,zaista za svaku pohvalu.

Mogu ti reci,ovakav pilot na celiku je lepa stvar.

Prelep je i ovaj Piksi.:top::top::top:

Malo je brendova koji imaju toliko modela koji me ostavljaju bez teksta i da su baš po mom ukusu.

Kada bih recimo morao da odaberem pet Alpininih satova, bio bih u velikom problemu, pošto bi ostalo još bar pet koje bih svakako želeo u svojoj kolekciji, što nije slučaj sa drugim brendovima.

Jednostavno njihov dizajnerski tim zna da mi pogodi žicu, verujem i drugim ljubiteljima satova.
Kada listam njihovu web stranicu, obuzme me svaki put oduševljenje kao kod nekog deteta.

Model koji sam postavio na postu gore, imao sam priliku nedavno i da probam kod dilera u Srbiji, kako ovu verziju tako i verziju bez chronograpf-a. Izgledaju fenomenalno bez ikakvog preterivanja.

S obzirom na njihov cenovni rang, moraću još da pričekam momenat kada će bar jedan njihov model završiti u mojoj kolekciji.

Do tada mi ostaje da im se i dalje divim i pratim situaciju na tržištu, nadajući se nekom značajnom sniženju.

Alpina mi je postala u zadnje vrijeme top sat . Kod nas ga drzi jedna radnja ali kaskaju sa modelima . Opasan mi je diver 300 crni sa markerima zuckastim kao da je dobio patinu .
I piloti nisu losi .
Šteta sto na nasim prostorima nije bas zastupljena ova manifaktura .

Video sam ga uzivo,ali nije bio lik u Bomaru,tako da nisam mogao da "opipam" kvalitet,ali na oko odise istim.Moras da ga probas zbog lugova i velicine i ako ga kupis,obavezno i braon narukvicu da kupis.

Da da, baš sam tako i razmišljao. Ova crna kroko mi se ič ne sviđa. Inače juče sam radio od 10 do 8, zaboravio sam na poruku.

Back