Slike satova koji mi se sviđaju

Ne znam sta bio sve dao za ovaj sat....majko moja pomozi mi uzmi kredit...
http://www.ablogtoread.com/jaeger-l...nograph-gmt-navy-seals-watch-review/#comments
Jaeger-LeCoultre-Navy-SEALS-Chronograph-1.jpg

Milane, pa daj nam i obrazloženje zašto ti se toliko sviđa ovaj sat?

Da ima dijamante razumela bih te... ;)

Smizlo jednostavno je.
Kao i kod svake prave ljubavi,kad je vidis osetis da je to to :) romantik sta cu,ali to je i jos jedan model o kojima sanjam.
Sve ovo sto se postavlja je ono sto bi neko voleo ali uglavnom nedostizno...meni je ovo nedostizno ali ljubav draga Smizlo..

Slike satova koji vam se svidjaju

Ovo su satovi koje sam drzao u rukama...fantasticni su...

ImageUploadedByTapatalk1350942077.028591.jpgImageUploadedByTapatalk1350942100.178042.jpgImageUploadedByTapatalk1350942132.305334.jpgImageUploadedByTapatalk1350942152.422801.jpg

ne znam samo kojim redom da ih kupujem?

Lele kakve cuke,ala sam izbalavio:drool::)dok sam ih gledao ili sam samo gladan jer je sabajle a na poslu dosadno jer je STRAJK!Zato sto su nam smanjili platu:crying:ali kada nam vrate pa isplate onda pare na gomilu:w00t:ima da se opet castim ali cime:confused:pa nooovoooom cukom:congrats:samo da mi zena dozvoli i da ne bude:nono:ima da kupim SWISS MILITARY jer mi je lego vr:thumbup:i mnogo volim kad na 12-ici ima onaj prepoznatljivi znak tj.swiss zastavu a na kraju krajeva nije preskup pa cu gledati da ga se docepam ako ne pre onda tek krajem marta sl.godine,nego to mi je mnogo daleko:(ali izdrzacu ima da bidem jak:yes4: i na kraju mislim u stvari sam siguran da cu kupiti jedan od ova dva modela,evo slika,svako dobro svima i vel pozz!

ee8ad5f692269159e87eb75c9386e22c.jpgurl-4129-.jpg

Ahhhhh.....ljubav......na prvi......... pogled.......bice neuzvracena..... tragicna..... :(

''Egipatski'' Panerai iz '50ih:

paneraiegizianoads1dp8.jpg VintagePaneraiIMG_76681.jpg panerai_image.1595706.jpg Egyptian50sPanerai..jpgl1040912.jpg

Last edited:
Back