Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Dec 1, 2010 #27 Hehehe, odlično imenjače, baš me slatko nasmeja :lol: Ipak je Sima bolje prošao od mene Pozdrav.
tolarbo New member Dec 2, 2010 #29 I Vladan i Sima su bas lepo ispali na fotografijama @Dragone odlicni su klipovi.
Marko 5 New member Dec 2, 2010 #30 Prodaje se odlican day-date bez dana i datuma :lol: Last edited by a moderator: Dec 2, 2010
sub New member Dec 2, 2010 #31 Sta ces ovi koji su kopirali ipak su hteli da budu inventivni,a mozda su samo zaboravili da naprave prozor za dan i datum.
Sta ces ovi koji su kopirali ipak su hteli da budu inventivni,a mozda su samo zaboravili da naprave prozor za dan i datum.
sima hrabri Moderator Dec 4, 2010 #32 VLADAN P said: View attachment 3957 Vidi ti Sime... Click to expand... haha, svaka cast! dobro sam prosao... da si mi rekao, pa da ti posaljem sliku u vecoj rezoluciji...!
VLADAN P said: View attachment 3957 Vidi ti Sime... Click to expand... haha, svaka cast! dobro sam prosao... da si mi rekao, pa da ti posaljem sliku u vecoj rezoluciji...!
milan zmaj New member Dec 4, 2010 #33 a u kako sam se smejao za papagaja...a ja mislio da uzmem neku krestavicu )))
dragon New member Dec 6, 2010 #38 E Milanče, šta si ti pomislio ja stvarno ne znam :lol: ... meni samo bilo smešno kako žena rešila da upotrebi taj vrag za dozivanje ćuraka iako je pre toga pokazano kako se koristi. :lol:
E Milanče, šta si ti pomislio ja stvarno ne znam :lol: ... meni samo bilo smešno kako žena rešila da upotrebi taj vrag za dozivanje ćuraka iako je pre toga pokazano kako se koristi. :lol:
milan zmaj New member Dec 6, 2010 #39 ma iskljucio sam ton pa mi je samo jedna asocijacija pala napamet ma da si mi vrag ti.........
dragon New member Dec 10, 2010 #40 R18 Sledeći video nije previše smešan, barem ne devojci koja se našla u glavnoj ulozi ali ono, meni zanimljivo.
R18 Sledeći video nije previše smešan, barem ne devojci koja se našla u glavnoj ulozi ali ono, meni zanimljivo.