Marko 5 New member Dec 17, 2010 #62 Vladan_Stevanovic said: +1 Gledao sam ga preko 100 puta i svaki put se smejem kao l00dak :lol: Što bi Vlada rekao VRH /\ Pozdrav. Click to expand... Gledam ga godinama i uvek vristim,lud je,najjaci!
Vladan_Stevanovic said: +1 Gledao sam ga preko 100 puta i svaki put se smejem kao l00dak :lol: Što bi Vlada rekao VRH /\ Pozdrav. Click to expand... Gledam ga godinama i uvek vristim,lud je,najjaci!
VLADAN P Super Moderator Staff member Dec 25, 2010 #67 ..........View attachment Technical inovations.pdf
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Dec 27, 2010 #70 Pipači hleba...što bi mladi rekli VRH /\ :lol: Smejao sam se do suza...
dragon New member Jan 15, 2011 #72 :lol: A ovo je nešto najbolje što sam video u poslednje vreme... Buffalo soldier baby :laugh:
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Jan 15, 2011 #73 dragon said: E Slavoljube, Slavoljube... :lol: :lol: :lol: Click to expand... Ja i dalje ne verujem u ovo :lol: Ma ovo je skrivena kamera! Pozdrav.
dragon said: E Slavoljube, Slavoljube... :lol: :lol: :lol: Click to expand... Ja i dalje ne verujem u ovo :lol: Ma ovo je skrivena kamera! Pozdrav.
Marko 5 New member Jan 22, 2011 #76 Slavoljub,sta reci,legenda stvarno adaptirache se sledeci put i nauchiche vise... :lol: