Smešne slike i video klipovi

dragon

New member
Tema obuhvata smešne slike i video klipove.

:) Kutak za razbribrigu :)

43123d1352376942-sme%C5%A1ne-slike-i-video-klipovi-smiley_-smesne-slike-i-video-klipovi.jpeg

Prvo pogledajte video, a onda bacite pogled na komentare Amera... :lol:

Attachments

• smiley_ Smesne slike i video klipovi.jpeg
    smiley_ Smesne slike i video klipovi.jpeg
    53.4 KB · Views: 5,254
Last edited by a moderator:
Neverofuckinvatno :lol: Neki ljudi će zaista u sve poverovati mada moram da odam priznanje ovom liku na sjajnim idejama.

Pozdrav,
V.S.

Da, prosto je neverovatno šta će ljudi sve da pokušaju. Kontam da je bilo ljudi koji su se zezali ali mislim da ima i onih koji su ovo zaista isprobali i završili skucani u nekoj banderi. :lol:

Negooooo... Policajci odlučili da se oprobaju u pecanju! :lol: :lol:

Sledeći video nije toliko smešan koliko zanimljiv... :)

Hahahahaha-ja dobri' hirurga,mašala!!! Nego,batac,za ovog sladoled-mađioničara,da me ovako zaj...a-davno bi halalio(istog momenta kad bi mi 1. put pružio ruku)!!!

Nego,batac,za ovog sladoled-mađioničara,da me ovako zaj...a-davno bi halalio(istog momenta kad bi mi 1. put pružio ruku)!!!

Ja sam ovo doziveo na Taksimu (mislim da je bas ova poslasticarnica :)). Nije losa fora, posebno sto im je sladoled ko plastelin, cuda prave :congrats:!

Ovo sa sladoledom rade svuda u Turskoj, i odlicna je fora. Neverovatno su brzi, i tako vesti da im skidam kapu. Ali najbolje je gledati ybunjene kupce i njihove face dok traje sou, jos japanske turiste ;)

Namuci se covek, taman sam mislio da ce riba imati ovoliko oko, a ono nista:blink:

Vidite ovu budalu.

Back