Da li mislite da bi mogao da se napravi neki kompromis? Naime, primetio sam da Milovan može da se nosi sa dizajnom, a za forumski sat bitno je i da cena bude pristupačna. Konkretno sam mislio da dizajn bude neki oko koga se složi većina forumaša, a ako se VIDI mogu kupiti po ceni od 90 evra, to je svakako jeftinije od satova o kojima razgovaramo.
Mislim da smo kod dosadašnjih diskusija pomalo stavili faktor cene po strani, a Vladan je pokušao da kontaktira Meranom upravo zbog toga što ruski satovi mogu da budu konkurentni, bar kada je cena u pitanju. Znamo da na forumu ima ljudi različitog imovnog stanja, pa mislim da je možda najbolje da se napravi neka anketa u vezi sa cenom, jer da bismo dobili isplativih 40-50 primeraka, cena mora biti prihvatljiva tolikom broju forumaša.
Znam da je teško pomiriti sve kriterijume, pa sam zato ovo i predložio, tj. kako bismo bili u stanju da napravimo i ekonomsku računicu i vidimo da li bi bilo isplativo. OM zaista izgleda lepo, ali bojim se da i dalje deljemo ražanj dok je zec u šumi.