Bajker71 - moja mini kolekcija

Status
Not open for further replies.
Pa zašto to radiš prijatelju?Sad je prava šteta skrnaviti sat nošenjem:)!Sat je ko bombona!

Odlicno je ispoliran,mogao bi da otvoris radnju za poliranje satova,veruj mi dugacak red bi bio za poliranje :)

bajker javi se kad ti opet bude dosadno.super si sredio sat svaka cast.

i ja imam nekoliko satova za poliranje
seiko je ispao kao nov;)

Danas sam završio sređivanje kućišta mog novog ljubimca Seika 6139-8028. Bilo je došta trljanja. :razz: Ostalo je da montiram staklo koje sam naručio i čekam da stigne i mehanizam koji je na friziranju kod Iggy-ja.

kućište 1.jpgkućište 3.jpgkućište 4.jpgkućište 5.jpgkućište 6.jpg

Last edited:
Naravno, ima od njega da napravimo PUN stoper,

kada ovo prazno kuciste napunimo sa mehanizmom,

...onda ....
...ima da bude Pun PolustopeR!!!:yes4:

Konačno sam dočekao da se Seiko 6139-8028 Blue Eye nađe na mojoj ruci! :lol: Staklo je najzad stiglo, Iggy je završio mehanizam na čemu sam mu veoma zahvalan, montirao sam mu narukvicu koju sam predhodno ispolirao i sat je spreman. Evo par sličica kako je sve ispalo.

Seiko 6139-8028.jpgSeiko 6139-8028.3.jpgSeiko 6139-8028.2.jpgSeiko 6139-8028.8.jpg

Opaaaa prelep je..stvarno odradjeno perfektno,ti razmisli da radis iz hobija poliranje.Vidi se da si ga radio sa ljubavlju

Lele bajker71 što se meni sviđa taj tvoj SEIKO:congrats:,znači odlepio sam:man_in_love:,skoro lepši nisam video al stvarno,pozz!

Lele sad sam vido i onaj SEIKO sports sa gumenom narukvicom:thumbsup:ekstra vr(h) brate!

Drago mi je da vam se svideo sat :) bilo je dosta trljanja ali isplatilo se. Što reče Milan radio sam sa ljubavlju a to znači da mi još prsti trnu od ručnog poliranja.

Bajkeru svaka čast. Treba imati ljubavi, strpljenja i znanja pa ovako doterati sat. Čestitam !

Maestralno odrađen posao,sat je fantastičan,lestvica je visoko podignuta baš me zanima čime ćeš da nas iznenadiš sledeći put!

Status
Not open for further replies.
Back