Koji parfem koristite?

Jako individualna stvar, ja recimo imao sam jednom Boss-ov klasicni sa sivom papirnatom kutijom u boci sa sivim poklopcem.
Meni je bio odvratan, prejak, nediskretan.....

I zimi i leti koristim malo slabije parfeme, bas me nervira kada neko prodje ulicom i posle 20 metara osetis jaki parfem, a usput prolazis pored fast fooda-a ;)

Momentalno koristim Acqua di Gio a ako nesto sam koristio puno puta je Eternity CK. Ubedljivo najbolji parfem koji sam ikad imao.....
Da ne zaboravim, jedan od retkih sa kojim se poklapamo sa ukusima za zenicom :)
$(KGrHqZ,!ogFHFlk(zgsBR0kcz)0hQ~~60_12.JPG

Već godinama i savršeno mi odgovara...a i mišljenje okoline se podudara sa mojim mišljenjem.
other-hugo-boss-eau-de-toilette-natural-spray-30ml.jpg

Izmenjao sam dosta parfema: "Ultraviolet","Dreamer", "A*men", "YSL homme","Python"-Trussardi,"Givenchy"...Po mom skromnom mišljenju(da ne kažem da sam se najbolje osećao)-najviše su mi prijali YSL summer edition i Dreamer;dok okolina tvrdi da je Givenchy(bordo kutija) neprevazidjen.
Kao što kaže član Ocean-ima parfema koji nikako ne stoje. Meni je recimo "One million" savršen,ali mi kriminalno loše stoji.

▲ ajme odlican parfem.. ja ga isto valjda 15 godina nisam koristio.. idem naci neki dobar deal.. :)

5yjahure.jpg

9u5a3u9y.jpg

Declaration koristim vec godinama, i svima ga toplo preporucujem, vrlo postojan i svez, dok je ovaj drugi sladunjav i nisam bas zadovoljan, prvi put ga koristim i necu vise :)

Sa parfemima je kod mene isto kao i sa satovima, volim da ih menjam.;)
Ne mogu ni da se setim svih koje sam imao, ali evo nekih...

roma.jpg

paco.jpg
boss.jpg

U principu sam najzadovoljnije bio sa romom, koju sam mozda i najcesce uzimao.

Stize mi sutra Caron pour homme, a sledece nedelje nesto specijalno:)

Stari Trussardi Uomo, koji se ne proizvodi vec par godina. Doduse samo mala kolicina, ali morao sam da ga probam.

Stigao je Caron. Ovo je vala nesto posebno. Uopste ne lici na more savremenih, serijskih parfema. Dizajniran 1934. godine i to se primeti. Na pocetku miris kao na neko sredstvo protiv komaraca, ili moljaca:D Kada se malo umiri dobija se fina lavanda, sa vanilom i malo mosusa u tragovima, mozda i malo cimeta. Pravi gospodski parfem, mozda nije bas za moje godine, pre bih rekao za gospodu u 50im, 60im godinama. Ali ja i onako volim "vintage" stvari. Veliki plus sto je parfem zaista jeftin!
nd.3166.jpg

Imam jedno pitanje za sve u temi. Gde kupujete parfeme, u parfimerijama ili porucujete online?
Ja sam u zadnje vreme poceo da narucujem (sve ih uredno uporedio sa testerima u parfimerijama), i 100% su original. A razlika u ceni ume da bude preko 50% u korist online prodavnica!

Trenutno ovaj Pacco R.

1-paris-gallery-paco-rabanne-68451301-65051844.jpg

A ubedljivo najomiljeniji parfem koji koristim vise od 20 godina mi je ovaj Versace

Versace-LHomme-M500.jpg

Last edited:
Imam jedno pitanje za sve u temi. Gde kupujete parfeme, u parfimerijama ili porucujete online?
Ja sam u zadnje vreme poceo da narucujem (sve ih uredno uporedio sa testerima u parfimerijama), i 100% su original. A razlika u ceni ume da bude preko 50% u korist online prodavnica!

Ja odem prvo u parfemiriju isprobam 2-3 i onda odem kod nekog sanera na crno i uzmem jeftinije za jedno 20 do 30 eura... Sto se tice online sajtova nisam narucivao, posto sam imao lose iskustvo na limundu i kupujemprodajem... :) Nekako sam postao skeptican...

Uglavnom na Free Shopovima :), ovaj zadnji sam kupio na Brniku (LJU) .
Bila neka akcija - pre otprilike pola godine sa nizim cenama i svideo mi se i kupio.

Molim za pomoć, pogotovu ženske članove foruma koji su jako u manjini... Ali njihova pomoć bi mi izuzetno značila... Preporučite mi koji parfem da uzmem devojci za rođendan. Voli jake parfeme koji ostavljaju miris i kad prođeš pored nje... Ako me kapirate... (:

Dior Pure Poison.
Thierry Mugler Angel.
Guerlain Instant.
Givenchy Ange ou Demon..
Dolce Gabbana "BY" ako ga nadjes po normalnoj cijeni negdje..

kiss kiss, daj jos neki tip - koja nota, sta voli, koje je do sada koristila i za sta si siguran da joj se svidja... nema nista gore od kupovine parfema naslepo, pa jos za devojku. rizik je, prosto, preveliki. ;)
nesto klasicno, moderno, za noc, za dan, za leto, zimu, ekskluzivno, niche...?

Back