Branislav Hačko
New member
vidi prijatelju, vrlo dobro merim reci i iako sam na ovom forumu par puta izvredjan pokusavao sam da budem iznad toga i donesem neki kvalitet. Ti si vrlo poznat kao teoreticar prakse i tvoje enciklopedijsko znanje je za respect. ali svojom prepotencijom i sujetom si oterao mnoge ljude sa ovog foruma, i ne moze daltonista da raspravlja o bojama. predstavio si svoju kolekciju, ok ulozio si 50.000 eura i svaka cast. ne mozes da podneses da neko radi nesto na drugom nivou od tebe? Ja znam da rastavim i ETU i seiko i rolex. Ja se na ovom forumu predstavljam punim imenom i prezimenom i stojim iza onoga sto kazem. Zato ne koristi eufemizam da je bajka u zimsko vece da sam proverio rad 78 rolexa koji su uvezeni iz Japana. Stojim iza te izjave pod punim integritetom. A ti se predstavi imenom i prezimenom i dozvoli da tvoj ogromni ego neko nesto radi drugacije i uspesnije od tebe. Ne pada mi vise da diskutujem bilo gde gde se ti pojavljujes, i za tebe vazi poslovica iz mog kraja: dobra picka ali ruzna zena.