Serb - moji satovi

Otvoricu i ja temu da stavim ova 3 sata sto imam pa taman da se organizujemo da napravimo neku zurku spamovanja. :D

Realno, mozemo da spamujemo u Off topic-chat-zez sobi, a evo i kod Srbina, al je lepse u svojoj temi, onda bas mozes da se opustis :D

Drugari danas sam ja dobio poklon od burazera i to sat koji sam bas dugo merkao:) Slike su malo slabije nego inace mnogo sam umoran pa mi ne zamerite:)

Rec je o Parnis "Power Reserve"

Sta da vam kazem ja sam odusevljen , pokrece ga See-Gull mehanizam st 2505. Rezervu snage navodno ima 45 sati ( javljam ako nije tako). Kuciste je od nerdjajuceg celika precnika 43 mm bez krunice. Od funkcija ima vreme sekunde datum, rezervu snage. Cifer je nesto izmedju crne i plave mada se to ne vidi na fotkama koje cu da okacim. Pozadina je providna i vodootporan je do 30 metara. Staklo je mineralno. Ja sam ljudi ostao bez reci , jako kvalitetna obrada , i na prvi pogled mi se cini da je ovo odlican sat. Kasnjenje i neke druge pojedinosti cu ovih dana da vam javim.

37033-dsc-0015.jpg

37032-dsc-0014.jpg

37031-dsc-0010.jpg

37034-dsc00733.JPG

P.S Kais je odlican, malo krut ali dobar:)

Svaka cast tvom burazeru:congrats:, nadam se da ce te sat dobro i dugo sluziti.
Kad budes mogao postavi jos slika i jos neka zapazanja:)

Hvala Neso , hvala rus , bice jos foti i komentara:) Inace stigao je za 21 dan i placen je malo preko 50 evra bila akcija neka:)

P.S Ima hack funkciju sekundare, i osim automatskog navijanja moze se i rucno navijati. Jedina mana za sad koju primecujem je da prilikom pokreta ruke kad se navija, cuje se malo jace, inace za sad nemam zamerku:) Da i malo je rad mehanizma malo jaci , kao kod nekih rusa:)

Last edited:
Serb cestitam na novitetu. E kad bi neko od moje brace se setio da volim satove.:banghead:

Čestitke za novi sat! Ovo je isti sat koji sam i ja naručio, samo moj ima beli cifer.... već ga nestrpljivo čekam!!! :)
Je li bilo naručeno kod Manbušija? ;)

E, da... na onoj "anfas" slici krunica baš štrči... nadam se da je bila izvučena (?)

Last edited:
Fin! Bas! Samo taj "Open heart" nesto ne obozavam.....Ja sam ozbiljno razmisljao o Parnisu klonu Portuguese.... Ponesi ovo cudo kad se budemo vidjali...

Jooj... i ja sam isto naručio 2-3 sept... kaži mi jel pošiljka bila preporučena? (lično uručenje, potpis i sl.)

Hvala sky:)

Da wulfe da se ne bi mrdale kazaljke dok fotkam pa sam je izvukao ne brini odusevices se kad stigne. Kad si ga narucio?

Preko free shiping-a je stigla, nista dhl i ostalo...
Obavezno anbest:)

Last edited:
30. sept sam poručio, 4. sept su otpremili pošiljku, 9. sept je napustila hong-kong sudeći po tracking numberu....
Znam da je free shipping, nego pitam da li je pošiljka bila preporučena (lično preuzimanje sa potpisom, ili ti ostave cedulju u sandučetu) ili ti daju klot paket, bez potpisa?

Postar mi je doneo paket na kucnu adresu:) Izvini ako ti ne dajem najpreciynije odgovore , posto nisam ja narucivao , poklon je:)

Last edited:
Back