Koji parfem koristite?

23jewels

Well-known member
Reaction score
66
"mirise mi dan na Pako Raban",sto bi rekao "nervozni postar".
Ako neko zeli da me obraduje,neka mi kaze da Omega pravi parfeme :lol:. Moze i Tag Hauer,ne bunim se :lol:
Zena hoce da me ponovi sa novim parfemom,ili zeli da se resi mog BLack Xs-a,to ne znam :D
Uprkos mojim uveravanjima da mi to ne treba,ona ne odustaje. E...ima da je kosta :devil: (dal postoji devil smajl,uopste ) :D
Koje vi parfeme koristite?

Chopard umesto Taga i Omege! :lol:

Volim lep muški parfem, imam ih dosta ...Lacoste, Bvlgari, Hugo Boos, Rocoo, e da imam i jedan Swiss Army dobijen iz Canade!

Trenutno koristim ova dva:

Moschino Uomo.jpgPaco Rabanne Paco.jpg

Ali jedan od meni najomiljenijih parfema je Bvlgari Extreme:

Bvlgari Extreme.jpg

Pozdrav.

uvek imam vise parfema koje menjam a trenutno:
Jean Paul Gaultier Le Male
Versace Fresh
Burberry by Burberry
Burberry London
Just Cavalli Blue

Trenutno kombinujem sledece:

- Pacco Rabanne one million
pacco rabanne.jpg

- Dolce & Gabbana classic
dolce.jpg

- Ck free
ck free.jpg

- Armani attitude
armani.jpg

Pozdrav

Danas:
Aqua Di Roma by laura biagiotti :top:
AQUA-DI-ROMA-UOMO.jpg

U suštini, volim diskretnije parfeme a bez nekih jednostavno ne mogu... :)

Dior Homme
Azzaro pour Homme
Burberry London
Bvlgari Aqva

(ova dva su mi pri kraju)
L'Instant de Guerlain pour Homme
Yves Saint Laurent Opium Pour Homme

E da, danas nosim jedan od omiljenih (mada ne preterano postojanih)...
nd804.jpg

Cekaj bre...:lol: svi vise parfema u kolekciji,nego satova... Jel kupujete vi "muske" stvari :lol: Outdoors gedzete,victorynox nozice,lampe,satore,vrece za spavanje,mreze sto se kace izmedju dva drveta,sesire,ranceve,kompas,outdoors cizme,jakne,pantalone...il' sam samo ja prso... :lol:

Cekaj bre...:lol: svi vise parfema u kolekciji,nego satova... Jel kupujete vi "muske" stvari :lol: Outdoors gedzete,victorynox nozice,lampe,satore,vrece za spavanje,mreze sto se kace izmedju dva drveta,sesire,ranceve,kompas,outdoors cizme,jakne,pantalone...il' sam samo ja prso... :lol:

Hehehe :lol: ja ne!

hehe, mozemo da otvorimo jednu temu gde bismo razmenjivali recepte... :D

Sva gospoda sa 3 i više parfema imaju popust na sve baletske predstave u Narodnom pozorištu :laugh:

trenutno posedujem:

rabbane black xs
paco-rabanne-black-eau-toilette-spray14282.jpg
rabbane one million
paco_rabanne_1_million_.jpg
bvlagi aqua
237755_large.jpg
versace man
Versace_Man_Eau_Fraiche.jpg
dior savage
317KX3D9DRL._SL500_AA300_.jpg

slozicete se da mi je kolekcija seljacka, sem savagea (paco rabbane i drustvo su isfucani parfemi) :proud: :D ALI vrrrlo uskoro cu da popravim ukus sa dior homme intese-om, strasan parfem!!
2.40690134874E+13.jpg

Miloše, Dior Homme Intense je odličan parfem. :)

Jeste li videli koju kolekciju ima amine, moderator high-end podforuma na WUS-u? Čovek je opsednut kupovinom pa tako u svojoj kolekciji, pored svih mogućih high-end satova, ima i preko 110 parfema...

Pozdrav

Auu, kakav l00dak...Pa on se jednim parfemom namirise samo tri puta godisnje ako ih ravnomerno koristi, ccc....

Pozdrav.

Samo jedan. Ultraviolet, otkako je izašao, nijedan drugi nisam koristio... Nekih 8+ godina.

I posle 8 godina ti još nije dosadio!? Ako je tako dobar idem i ja da ga kupim... :)

Back