Koji parfem koristite?

23jewels

New member
"mirise mi dan na Pako Raban",sto bi rekao "nervozni postar".
Ako neko zeli da me obraduje,neka mi kaze da Omega pravi parfeme :lol:. Moze i Tag Hauer,ne bunim se :lol:
Zena hoce da me ponovi sa novim parfemom,ili zeli da se resi mog BLack Xs-a,to ne znam :D
Uprkos mojim uveravanjima da mi to ne treba,ona ne odustaje. E...ima da je kosta :devil: (dal postoji devil smajl,uopste ) :D
Koje vi parfeme koristite?

Chopard umesto Taga i Omege! :lol:

Volim lep muški parfem, imam ih dosta ...Lacoste, Bvlgari, Hugo Boos, Rocoo, e da imam i jedan Swiss Army dobijen iz Canade!

uvek imam vise parfema koje menjam a trenutno:
Jean Paul Gaultier Le Male
Versace Fresh
Burberry by Burberry
Burberry London
Just Cavalli Blue

Zaljubljenik sam u Paco Rabanne parfeme. Već neko vreme koristim
9yOc5pJFY7dI06eiCKpHEoTjwdlM9iIl84NS6793-Alri-XenGJV5ZIjdthzEL5HuF29BKOFCfcjIzopJFeOKqb2oDUonNuldaAHlboqvq2D-TU8RQDrbbq7eu3SjHE_6IjkOUmHV-A1hSXwE-3gvIMxTGptWaHM
, ali imam još nekoliko drugih, koji su u upotrebi u zavisnosti od godišnjeg doba, doba dana, garderobe, raspoloženja i sl:

Paco Rabanne Pour Homme
Paco Rabanne Ultraviolet
Chanel Allure Homme
Davidoff Adventure
Azzaro Chrome Legend
Givenchy Gentleman

Trenutno kombinujem sledece:

- Pacco Rabanne one million
pacco rabanne.jpg

- Dolce & Gabbana classic
dolce.jpg

- Ck free
ck free.jpg

- Armani attitude
armani.jpg

Pozdrav

U suštini, volim diskretnije parfeme a bez nekih jednostavno ne mogu... :)

Dior Homme
Azzaro pour Homme
Burberry London
Bvlgari Aqva

(ova dva su mi pri kraju)
L'Instant de Guerlain pour Homme
Yves Saint Laurent Opium Pour Homme

E da, danas nosim jedan od omiljenih (mada ne preterano postojanih)...
nd804.jpg

Cekaj bre...:lol: svi vise parfema u kolekciji,nego satova... Jel kupujete vi "muske" stvari :lol: Outdoors gedzete,victorynox nozice,lampe,satore,vrece za spavanje,mreze sto se kace izmedju dva drveta,sesire,ranceve,kompas,outdoors cizme,jakne,pantalone...il' sam samo ja prso... :lol:

Cekaj bre...:lol: svi vise parfema u kolekciji,nego satova... Jel kupujete vi "muske" stvari :lol: Outdoors gedzete,victorynox nozice,lampe,satore,vrece za spavanje,mreze sto se kace izmedju dva drveta,sesire,ranceve,kompas,outdoors cizme,jakne,pantalone...il' sam samo ja prso... :lol:

Hehehe :lol: ja ne!

Sva gospoda sa 3 i više parfema imaju popust na sve baletske predstave u Narodnom pozorištu :laugh:

trenutno posedujem:

rabbane black xs
paco-rabanne-black-eau-toilette-spray14282.jpg
rabbane one million
paco_rabanne_1_million_.jpg
bvlagi aqua
237755_large.jpg
versace man
Versace_Man_Eau_Fraiche.jpg
dior savage
317KX3D9DRL._SL500_AA300_.jpg

slozicete se da mi je kolekcija seljacka, sem savagea (paco rabbane i drustvo su isfucani parfemi) :proud: :D ALI vrrrlo uskoro cu da popravim ukus sa dior homme intese-om, strasan parfem!!
2.40690134874E+13.jpg

Miloše, Dior Homme Intense je odličan parfem. :)

Jeste li videli koju kolekciju ima amine, moderator high-end podforuma na WUS-u? Čovek je opsednut kupovinom pa tako u svojoj kolekciji, pored svih mogućih high-end satova, ima i preko 110 parfema...

Pozdrav

Back