Re: Sat do 1000 dinara - Beograd
Da se uključim u diskusiju na forumu, nikad me satovi nisu zanimali, do pre dve nedelje kada su prijatelju ukrali njegov Edifice star 7-8 godina. Pita me da zajedno pogledamo šta bi kupio kao zamenu, i nakon informisanja na internetu i uživo, došao sam do toga da sad svima gledam u levu ruku

Ovaj forum nam je bio od velike koristi. Uglavnom, otišli smo do nekoliko prodavnica da pogledamo neke modele, na kraju je on kupio Citizen koji izlazi van okvira ove teme zbog cene. Nakon toliko što pogledanih što probanih satova, đavo mi ne da mira, i iako sam isprva hteo da uštedim za neki Seiko ili Edifice od petnaestak hiljada, razmišljam, ko zna kad će to biti, a i ništa ne škodi imati više satova, otvorim novčanik i kupim
Casio MTP-1290D-1A1 za sasvim pristojne novce. Svideo mi se neobičan dizajn. Pohvale za prodavce (ali to vama nije ništa novo), ljubazni, predusretljivi, što se samog sata tiče, koliko para toliko muzike (možda malo više muzike), lagan, možda malo manjih dimenzija (50 x 42 sudeći po informacijama sa Casio sajta). Za iluminaciju nisam kompetentan da sudim jer nemam reper dobre iluminacije (lošija od Citizena koji je prijatelj kupio). Malo me je narukvica čupala na početku, da mu to računamo kao manu (mada ortak kaže da je to normalno). Evo sličice kako stoji na ruci:
https://drive.google.com/file/d/0B9b7l3c0sO8bVEdPUmFsSHJZS1k/view?usp=sharing